Aangepaste dienstverlening in verband met de Corona uitbraak

Datum: 16 maart 2020 / Auteur: Authiek / Geef een reactie /

Beste ouders/verzorgers,

In verband met het besluit van het kabinet inzake het coronavirus, ziet Authiek zich genoodzaakt om tot nader bericht (in ieder geval tot en met dinsdag 28 april), een aangepaste dienstverlening aan te bieden, rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM.

Kantoorwerkzaamheden worden zoveel als mogelijk thuis opgepakt en Authiek is per mail en telefoon gewoon bereikbaar. Het kan echter wel gebeuren dat beantwoording, in verband met drukte, langer kan duren. Wij vragen u ons waar mogelijk te contacteren per mail en ons enkel telefonisch te benaderen in geval van dringende zaken. Zo houden we de lijn open voor belangrijke telefoontjes.

Voor spoedvragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06 – 11 71 61 83.

Bent u als ouder werkzaam in een van de beroepen opgenomen in website Overzicht van cruciale beroepen neemt u dan alstublieft contact met ons op opdat wij kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij begrijpen dat dit ongemakken met zich meebrengt, echter wordt een ieder verzocht om zo veel als mogelijk thuis te werken. Voor het merendeel zou dit moeten betekenen dat dit qua opvang voor uw kind niet een probleem zal vormen. Vormt dit voor u wel een probleem dan willen we ook graag van u horen.

Ook adviseren wij u om de website van de GGD in de gaten te houden, hier vindt u een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

Met vriendelijke groet,
Team Authiek
Notice: Undefined variable: meta_text in /home/authiek/domains/authiek.nl/public_html/wp-content/themes/authiek/content-single.php on line 101

Notice: Undefined variable: category_list in /home/authiek/domains/authiek.nl/public_html/wp-content/themes/authiek/content-single.php on line 102

Notice: Undefined variable: tag_list in /home/authiek/domains/authiek.nl/public_html/wp-content/themes/authiek/content-single.php on line 103

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.